Over Diederik

Over Diederik

Diederik Leutscher, 31 jaar, fotograaf, natuurliefhebber, vogelaar. Hij is graag met camera op pad, buiten op zoek naar vogels en ander leven. Na het afronden van de fotovakschool in Amsterdam is hij naar Wageningen verhuisd en afgestudeerd in rural development en innovation. Hij combineert dat het liefst met zijn passie voor fotografie, en natuurfotografie in het bijzonder. Zo spendeert hij regelmatig een zomer in Velez Blanco (Spanje) om te helpen op een guesthouse/artist residency waar hij gasten ontvangt, voor de dieren zorgt, het landgoed onderhoudt en de bergen in trekt om de schoonheid van de omgeving te vangen. Dit soort werk neemt hij aan in allerlei vormen. Zo zal hij in april een week wadwachter zijn en de bezoekers mee op sleeptouw nemen om ronduit te vertellen over de vogels, de natuur en fotografie.

 

Zelf fotograferen?

Ben je zelf nieuwsgierig naar fotografie? Ben je net begonnen of wil je het eens uitproberen? Ga dan gerust eens met Diederik op pad voor een fotografie workshop! Hij kan je adviseren en inspireren door jouw interesse te vinden,  jou technisch op weg te helpen of je te begeleiden in het echt kijken en zien.

Ben je al iets verder met fotografie? Dan kun je zeker met Diederik een stapje verder tijdens een fotografie workshop. Met zijn kennis vanuit de fotovakschool en bijna 10 jaar (professionele) ervaring zal hij je zo een aantal tips kunnen geven die je verder helpen.

 

Op pad, weet jij wat er leeft?

Wil je niet direct met de camera de natuur in, maar wil je wel meer zien als je de deur uit stapt? Diederik kan tijdens een wandeling jouw ogen openen!

 

Fotograaf nodig?

Naast dat hij honderd uit kan vertellen over zijn passie en jouw evengoed enthousiast kan krijgen, kun je hem natuurlijk ook gewoon inhuren als fotograaf. Niet alleen voor CV foto’s of portretten, maar ook van evenementen en partijen zal hij een onvergetelijke herinnering vastleggen.

 

Iets moois gevonden?

Heeft u zojuist door de foto’s van Diederik gescrold en zou u graag zo een prachtig exemplaar in bezit hebben? U kunt deze uiteraard bestellen door een mailtje te sturen naar info@diederikleutscher.com.

 

Contact

U kunt Diederik bereiken via:

info@diederikleutscher.com

 

Wilt u zijn laatste werk zien? Volg hem dan op instagram, facebook of twitter. Verdere informatie is ook beschikbaar op linkedin.