Over Diederik

Over Diederik

Diederik Leutscher, 34 jaar, fotograaf, natuurliefhebber, vogelaar. Hij is graag met camera op pad, buiten op zoek naar vogels en ander leven. Na het afronden van de fotovakschool in Amsterdam is hij naar Wageningen verhuisd en afgestudeerd in rural development en innovation. Hij combineert dat het liefst met zijn passie voor fotografie, en natuurfotografie in het bijzonder. Zo spendeert hij regelmatig een zomer in Velez-Blanco (Spanje) om te helpen op een guesthouse/artist residency waar hij gasten ontvangt, voor de dieren zorgt, het landgoed onderhoudt en de bergen in trekt om de schoonheid van de omgeving te vangen. Dit soort werk neemt hij aan in allerlei vormen.

Zelf fotograferen?

Ben je zelf nieuwsgierig naar fotografie? Ben je net begonnen of wil je het eens uitproberen? Ga dan gerust eens met Diederik op pad voor een fotografie workshop! Hij kan je adviseren en inspireren door jouw interesse te vinden,  jou technisch op weg te helpen of je te begeleiden in het echt kijken en zien.

Ben je al iets verder met fotografie? Dan kun je zeker met Diederik een stapje verder tijdens een fotografie workshop. Met zijn kennis vanuit de fotovakschool en bijna 10 jaar (professionele) ervaring zal hij je zo een aantal tips kunnen geven die je verder helpen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, stuur vrijblijvend een e-mail naar: info@diederikleutscher.com.

Op pad, weet jij wat er leeft?

Wil je niet direct met de camera de natuur in, maar wil je wel meer zien als je de deur uit stapt? Diederik kan tijdens een wandeling jouw ogen openen!

Iets moois gevonden?

Heb je zojuist door de foto’s van Diederik gescrold en zou je graag zo een prachtig exemplaar in bezit hebben? Je kan deze uiteraard bestellen door een mailtje te sturen naar info@diederikleutscher.com.

Contact

Je kan Diederik bereiken via: info@diederikleutscher.com

Wil je zijn laatste werk zien? Volg hem dan op instagram. Verdere informatie is ook beschikbaar op linkedin.